Digi International, Inc ( DIGI) on perustettu vuonna 1985. Digi on vuosien aikana keskittynyt langattomaan tiedonsiirtoon ja kehittäneet tietoliikenneratkaisuja muuttuvan maailman tarpeisiin.

Digi TransPort WR tuoteperheen modulaariset reitittimet tarjoavat monipuoliset tietoliikenneratkaisut yhdessä laitteessa. Laitteen tietoliikenneyhteydet (3G/4G) voivat olla joko ensisijaisia tai varalinjoja laajakaistaverkon yhteyksiin. Takaa turvallisen ja nopean langattoman etäyhteyden niin liikkuville kuljetusvälineille kuin myös toimistorakennuksiin. Reitittimet ovat lujatekoisia, soveltuvat hyvin vaihtelevaan ympäristöön kuten kuorma-autoihin. Laitteiden monipuoliset ominaisuudet kuten integroitu Wi-Fi tukiasema (multi SSID), USB, sarja – ja 4 –porttinen Ethernet kytkin, useat sarjaportit (async tai sync), GPS tai I/O telemetria moduulit mahdollistavat tiedon keräämisen erilaisilta oheislaitteilta.

Digin hallintaratkaisu, iDigi Manager Pro, on webpohjainen järjestelmä jonka avulla Digin Transport laitteita voidaan hallita etänä.

Tuotteet

Digi TransPort® WR11

Digi TransPort® WR21

Digi Remote Manager


Lisätietoja

Valmistajan verkkosivu